Uutiset 2014

22.11.2014 Sammy muutti Lennin kaveriksi Kangasalle. Kiitos käynnistä Laura & Lenni, mukava nähdä pitkästä aikaa!!

13.11.2014 Kevin (Serene Superman Returns) on muuttanut Ruotsiin. Vielä omaa kotia vailla on hurmaava Sammy-poika. Sammy on syntynyt 2.8. Sammy on hyvin lupaava nuorimies, jonka vuoksi jäin seuraamaan sitä tulevaisuuden toivonani. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että hammasrivi ei ole riittävän tasainen, jotta Sammy menestyisi näyttelyissä. Koska näyttelyt ovat harrastukseni, Sammy etsii nyt omaa kotia. Sammy on hyvin helppo pentu. Perusrauhallinen, luottavainen, ulkoilee päivittäin (en voi täysin sisäsiistiksi vielä kehua mutta hyvällä mallilla sekin puoli), tottunut hihnaan ja perheen isoihin koiriin.Lapsiperheessä tottuu pakosti meluun ja hulinaan. Ota yhteyttä jos kiinnostaa!


9.11.2014 Jyväskylä KV eli kotinäyttely. Ringo PU-4 ja Salsa PN-2 SERT vara-CACIB. Salsa pääsikin nyt omaan kotiin Keski-Suomen loman jälkeen. Kiitos Piia!

2.11.2014 Joulupentuja!! Jade odottaa pentuja syntyväksi viikolla 50. Odotettavissa blondeja ja vieläkin blondimpia. Lisätietoja täältä.

25.10.2014 Seinäjoki kr. Kasvattajatuomari Annaliisa Heikkinen arvosteli jenkit. Jostain kumman syystä (jota manasin edellisenä iltana kylpyhuoneessa ;) ) olin ilmoittanut neljä koiraa: Adamin, Brandon, Ringon ja Salsan. Aatun halusin viedä ihan näyttääkseni että ukko on vieläkin hienossa kunnossa, sillä Ansa oli pitänyt pojasta kovasti sen ollessa nuori, "parhaimmillaan". Aatu hyppeli taas ilosta päästessään kehään, tuloksena ROP-veteraani. Brando oli kovatasoisen kisan PU-2 saaden varasertin, Ringo valioluokan kolmas ja Salsa-neiti pokkasi sertin sijoituksella PN-2!! Valitettavasti ei kuvia, mutta koirat kutakuinkin samat kuin allaolevossa kuvissa.


12.10.2014 Perinteinen jenkkien Club Show Lahdessa. Tämän vuoden tuomarimme oli jenkkejä 40 vuotta kasvattanut Rita L Crowe, Fanny Hill -kennel. Tällä kertaa meillä oli monta värin paras kakkosta, mutta eikös se kerro tasaisuudesta? ;) Ringo voitti valioluokan ja oli 2. paras vaalea uros. Jaden tytär Salsa (S. In Your Dreams) oli vaaleiden narttujen toinen, ja myös Sunny voitti oman valioluokkansa ja päätyi 2. parhaaksi mustaksi nartuksi. Brando oli 4. mustissa uroksissa. Päivän parhaasta tuloksesta vastasi pappa Adam, joka oli jälleen Sannan ohjastamana BIS-veteraani ja lopulta myös 3. paras musta uros! Mukava päivä! Onnittelut myös Päivi Honkapäälle, jonka kasvattama, omistama ja esittämä Sunnyn poika Adunaic Wayfarer's Wings oli upeasti vpu-2 junnuluokasta!!!


vas. BIS-veteraani, vpu-3 Ch KrisMyth Punch Adams (photo Irina Kovalchuk), oik.2nd in variety Serene In Your Dreams (photo Jaana Myllymäki)


left 2nd in variety Ch Serene Sunny Side Of Heaven, right 2nd in variety Ch Serene Bring Me The Spring (photos Jaana Myllymäki)


8.10.2014 Toinen näistä komistuksista vielä vailla omaa rakastavaa, näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Alla 9 viikkoa ikää.


vas. Serene Superman Returns "Kevin", oik. Serene Sam The Superhero "Sammy".


5.10.2014 Kokkola ryhmänäyttely. Brando, Very Vigie I'm What I'm ROP, sert. Tuomari Reia Leikola-Walden, kiitos!


27.9.2014 Unnin ensimmäinen poika on muuttanut omaan kotiin. Onnea omaan elämään Melvin <3. Pentusivu on päivitetty, uusia kuvia. Sam The Superhero etsii näyttelyistä kiinnostunutta kotia peruutuksen vuoksi.

31.8.2014 Tervakoski Int, Ch Serene Bring Me The Spring, valioluokan voitto, PU-2 vara-CACIB


23.8.2014 Mukavia uutisia napapiiriltä, missä Jaden tytär Salsa oli omistajansa Piia Sovan kanssa näyttelyssä Hannele Jokisillan arvioitavana. Salsa nappasi ensimmäisen serttinsä ollen ROP. Hienoa Piia ja Salsa ja kiitos!!


Serene In Your Dreams "Salsa" Rovaniemi ROP, SERT


16.-17.8.2014 Lauantaina matkasimme Ringon ja Pepin kanssa Raisioon, jossa jenkit arvosteli Elena Adamovskaja (kennel Helada Hill's) Venäjältä. Urosten valioluokka oli kovatasoinen, ja tuomari pohti järjestystä pitkän tovin. Lopulta Ringo luokan toinen, ja myöskin PU-2. Peppi voitti junioriluokan ja loipulta PN-3 saaden varasertin. (Ringosta ei valitettavasti kuvia ole).

Sunnuntaina Pepin sijoitusomistaja Heli matkasi neidin kanssa Poriin, jossa jenkit arvosteli Erna-Britt Nordin Ruotsista. Tuloksena hienosti SERT VSP. Tähän on hyvä päättää näyttelykausi!


Serene Dreams R Free 16.8. Raisiossa PN-3 varasert, 17.8. Porissa PN-1 SERT, VSP


8.8.2014 Kauan odotettu maailmannäyttely Helsingissä. Hieno määrä hienoja jenkkejä, ilmoitettuja peräti 123 kpl. Meiltä edustivat Brando nuortenluokassa, Ringo valioluokassa, Aatu veteraaneissa ja Peppi junioreissa. Tuomareilla oli melko tiukka linja, ja luokat olivat valtavia, joten olen tyytyväinen tuloksiin: Brandolle ja Ringolle ERI, Pepille EH mutta entäpä Aatu-pappa sitten? Aatu pisti parastaan, suorastaan villiintyi kehässä ja siitä leivottiin Veteraani-maailmanvoittaja 2014!!! Edustimme tyylillä :).


Ch KrisMyth Punch Adams 10,5 v, nyt myös Veteraanimaailmanvoittaja 2014 <3


3.8.2014 Ronjan pennuille on mukavat kodit tiedossa kaikille. 5-viikkoiskuvat pentusivulla. Unni synnytti eilen kolme hyvin vaaleaa piskuista poikaa, isänä ihana Ch David Beckham New Emeny. Vielä on liian aikaista sanoa, onko poikia vapaana. Katsotaan ensin, millaisia niistä tulee.

13.7.2014 Amerikancockerspanielit ry:n pääerikoisnäyttely kauniilla Kangasalla, Kari Haave tuomarina. Mukava päivä mukavassa seurassa, kiitos kaikille osallisille! Junioriluokkaan vein Jaden pojan S. Dream Must Go On, Simballe tällä kertaa EH3. Avoimen luokan urosten luokkavoitto Brandolle (Very Vigie I'm What I'm), joka sai myös myöhemmin varasertin. Kovan valioluokan toinen, myöhemmin myös PU-2 Ringo, S. Bring Me The Spring, joka tituleerattiin myöhemmin myös "Paras pää" ja Paras suomalaisen kasvattama & omistama. Veteraaniluokassa Sanna esitti upeassa kunnossa Aatu-papan 10,5v (Ch KrisMyth Punch Adams) josta jälleen ROP-veteraani. Kiitos Lauralle papan pitämisestä hienossa kunnossa!!
Juniorinartuissa esitin Jaden tyttären S. Dreams R Free "Peppi" jolle myöskin luokkavoitto erinomaisella. Valioluokassa Päivi esitti mustan tyttömme Sunnyn, Ch S.Sunny Side Of Heaven, Sunny lopulta PN-4. Meillä oli hyvä päivä! Kuvat alla Jaana Myllymäki, kiitos kuvista!


vas. Very Vigie I'm What I'm, oik. Serene Bring Me The Spring


Ch KrisMyth Punch Adams, BOB veteran


vas. Ch Serene Sunny Side of Heaven, oik. Ch Serene Bring Me The Spring, Paras pää & Paras suomalaisen kasvattama & omistama


6.7.2014 Viikonlopun reissukohteena Pohjois-Ruotsi, Piteå. Auton täydeltä koiria ja naisia, vähäuninen mutta hupaisa reissu on taattu! Koiraihmisen laatuaikaa :). Ringo ja Sunny matkasivat tarkoituksenaan yrittää Ruotsin serttiä - saatiin mitä haettiin, ja vähän enemmänkin. Ringo ROP, RYP 4 eli sert ja CACIB taskussa, Sunny VSP samoin lisukkein eli kaksi uutta Ruotsin muotovaliota kotiintuomisina. Aatu-pappa suoritti ROP-veteraaniksi ja pääsi vielä BIS-veteraanikisassa jatkoon mutta ei lopulta sijoittunut. Kiitos Niina, Päivi ja Laura hauskasta matkasta ja Arjalle Tupokseen kiitokset yösijasta!!


RYP-4 Ch Serene Bring Me The Spring


ROP-veteraani Ch KrisMyth Punch Adams


VSP Ch Serene Sunny Side Of Heaven, ROP Ch Serene Bring Me The Spring, tuom. Frank Christiansen, N


29.6.2014 Meillä on pentuja!! Ronja synnytti muutama päivä sitten kaksi vaaleaa poikaa ja yhden tytön. Poikia vapaana. Ja lisää tulossa, sillä Unni (Ch Serene Superstition) on ultrattu tiineeksi <3. Lue lisää nykyisestä ja tulevasta pentueesta.

14.6.2014 Viikonloppu Virossa kera lasten, mummon ja spanujen. Lauantain vietimme näyttelyssä, ja muu aika harrastettiin kiipeilyä, kylpemistä ja shoppailua. Annikorun ryhmänäyttelyssä jenkit tuomaroi Jo Schepers Hollannista. Ringo pu-2 kera SERTin eli nyt Ringo myös Ee Ch. Peppi sai junnusertin ja oli VSP-junnu -> Ee JCh.


ylh. vas Ringo, oik. Peppi (S. Dreams R Free), alh vas. Peppi, oik Jaffa (S. Spring Of Life)


7.6.2014 Mänttä-Vilppula ryhmänäyttely, spanielilauman kanssa kisaamassa. Kiitos Nora avusta! Tuomari Hannele Jokisilta tykästyi Brandoon kovin, toinen sertti ja ROP. Jaden poika Simba (Serene Dream Must Go On) suoritti mallikelpoisen ensiesiintymisen ollen PU-4. Siskonsa Peppi (Serene Dreams R Free) jatkoi mainioita esityksiään, tuloksena SERT & VSP. Päivän paras veto kuitenkin Aatulta (KrisMyth Punch Adams), joka ylsi upeasti BIS-4-veteraaniksi Soile Bisterin tuomaroidessa BIS-veteraanikehän.


vas. VSP Serene Dreams R Free "Peppi", oik. ROP Very Vigie I'm What I'm "Brando", tuom. Hannele Jokisilta


vas. Brando liikkeessä, oik. Serene Dream Must Go On "Simba" PU-4, onnea om. Aino Vehkamäki!!


vas. Brando, oik. BIS-4-vet Ch KrisMyth Punch Adams


23.-25.5.2014 Hulvaton ja tulosrikaskin reissu kauas Liettuan peräkylille Moletaihin, jossa kolme Baltian voittajanäyttely ja kaksi muuta kv-näyttelyä. Kolme naista ja Transporterillinen koiria, paljon juttua ja naurua ja kommelluksiakin mausteeksi. Itselläni oli mukana junnut Brando (Very Vigie I'm What I'm) ja Peppi (Serene Dreams R Free) ja aikuiset Leroy (Fabelsfee Simply So Smashing) ja Sunny (Serene Sunny Side Of Heaven). Brandolle ROP-juniori ja jun-sert, Pepille 2x VSP-juniori, 2x jun-sert, Lt JCh, Leroylle 3 pikkuserttiä -> Lt Ch, Sunnylle sert -> Lt Ch, 2x CACIB, uusi C.I.B.!!!


vas. kuvassa perjantain ROP-juniori Very Vigie I'm What I'm & VSP-juniori Serene Dreams R Free, oik. Ch Serene Sunny Side Of Heaven


vas. kuvassa perjantain ROP Very Vigie Huluberlulu & VSP Serene Sunny Side Of Heaven, oik. BaltV-14 ja uusi C.I.B. Sunny


18.5.2014 Kaksi viikonloppua Jaden (Serene Silver Dreams) suoritusten parissa. Viime sunnuntaina Jade kävi luonnetestissä, kehuttiin hyväksi tervehermoiseksi harrastuskoiraksi, tulos 140 pistettä. Tänään mejä-kauden avaus. Hienoa työskentelyä tytöltä, yksi valitettava työtapaturma tuomarin sanoja lainatakseni, tulos VOI 2 39 pistettä. "Ohjatusti jäljelle, Jade jäljestää maavainulla tarkasti jälkiuraa seuraten. Työskentelyä on ilo katsella. Makaukset Jade merkkaa hyvin, katkokulman se selvittää helposti eivätkä verityksen alusta lähtevät pyyt häiritse jälkityötä. Muut kulmat mennään pienillä takatarkistuksilla. Kolmannella osuudella Jade seuraa lintujen jälkiä kuitenkin hukkaan asti. Kaikenkaikkiaan Jade tekee kolme "riistatyötä" eli pölläyttää teeret ilmaan. Kaadolle päästyä Jade jää sitä tutkimaan. Erinomainen ja iloinen jälkipari, jolle loppujen lopuksi riistan paljous aiheutti ikävän työtapaturman." (Mari Tilles"

3.-4.5.2014 Näyttelyturnee ihanaisessa Suomen keväässä, paluumatkalla räntää satoi :). Mutta kun seura on hyvää ja tuloksetkin lämmittävät, voiko enempää toivoa? Lauantaina Kalajoen ryhmänäyttely, jossa Jouko Leiviskä arvosteli jenkit. Meillä oli kehässä vain Ecco, Serene Suddenly It's Spring, josta ROP kera sertin ja samalla uusi Fi Ch! Illalla tuunattiin ja sunnuntaina Maalahden ryhmänäyttely - eksoottinen elämys harjata rakeita koirasta pois ennen kehään vientiä! Kylmintä ehkä ikinä... Annika Ulltveit-Moe teki Eccosta jälleen ROPin, pu-2 Brando (Very Vigie I'm What I'm) joka avasi serttitilin 11-vuotiaan tyttäreni Maijan esittämänä, pu-3 ja ROP-veteraani Adam (Ch KrisMyth Punch Adams), joka palasi näyttelykehiin lähes 6 vuoden tauon jälkeen... suuret kiitokset Aatun kunnosta kuuluvat Laura Pitkäselle, joka halusi kasvattaa papalle turkin ja on muutenkin pitänyt MustanMiehen loistokunnossa.


vas. Fi Ch TlnW-14 Serene Suddenly It's Spring 2xROP <3, oik. Ch KrisMyth Punch Adams 10v 3kk <3


26.4.2014 Pentuja tulossa juhannuksen jälkeen! Ronja, "kevätpentueen" (Ringo, Ecco, Jaffa & Ami) äiti on astutettu Mariolla (Ch Statesman Trick Or Treat), jonka ensimmäiset pennut ovat myöskin hyvin hyvin lupaavia, mm. Sunniva (Fabelsfee High Five Statesman) Club shown BIS-2 9kk ikäisenä, jo lukuisia ROPpeja ja ryhmäsijoituksia sekä CACIB vaikka ikää juuri 15kk. Lue lisää.

19.4.2014 Ylistaro ryhmänäyttely, Ringon ensimmäinen näyttely yli 2-vuotiaana. Hienosti Ringosta ROP ja MVA Jaffa-siskon ollessa pn-2 ja vara-SERT. Ja sitten shoppailemaan Tuuriin!


ROP Serene Bring Me The Spring, SERT, Fi & Lt Ch

Kun itse olimme vasta matkalla Ylistaroon, tuli uskomattomia uutisia lounaisrannikolta. Heli Heistman & Peppi (Serene Dreams R Free) debytoivat Latilan ryhmänäyttelyssä, Heli jenkin kanssa ekaa kertaa ja Peppi muuten vaan ekaa kertaa ikinä. Peppi oli paras narttu ja VSP saaden SERTin!!! Tuomari Irina Poletaeva, jolle kaunis kiitos hienosta arvostelusta. Paljon onnea ja KIITOS Heli ja Peppi!!


13.4.2014 Tallinnan voittaja, Viro. Matkassa Nora & minä jenkkien kanssa, ja Heli cockereiden kanssa. Olipas taas onnistunut reissu, kaikki mahdollinen saatiin mitä otettavissa oli. Meillä oli Brando, Very Vigie I'm What I'm, junioriluokassa - ROP-juniori, TlnJW-14, uusi EeJCh. Ecco, Serene Suddenly It's Spring, avoimessa luokassa, ja Sunny, Serene Sunny Side Of Heaven, valionartuissa. Uskomatonta mutta totta - Ecco ROP kera sertin ja ensimmäisen CACIBin, TlnW-14 ja Sunny VSP, CACIB ja myös TlnW-14!!! Ryhmäkehissä taisi väsy painaa kaikkien askelta emmekä sijoittuneet tällä kertaa, mutta Helin cockerikasvatti upeasti RYP-1 ja vielä BIS-4, joten pakkohan laivalla oli juhlistaa menestystä kakulla ja kuohuvalla. Kiitos tytöt hienosta reissusta!!


Upouudet TlnVoittajat liikkeessä, vas. Serene Suddenly It's Spring, oik. Serene Sunny Side Of Heaven


Vas. Sunny VSP (huom. sillä 7kk ikäiset pennut!), oik. Ecco ROP


22.-23.3.2014 Riga, Latvia, LvW-14. Neljän naisen ja aika monen koiran kanssa liikenteessä, onneksi on nyt tilaa. Matkan aineksina hauskuus, turkin tupsutus ja hienot tulokset. Kiitos Maria, Eve ja Pirjo matkaseurasta! Minulla oli matkassa Brando (Very Vigie I'm What I'm), Ecco (Serene Suddenly It's Spring) and Trisun tyttärentytär Sunniva (Fabeslfee High Five Statesman). Lauantaina oli Voittajanäyttely, tuomarina Oleg Vasiliev Venäjältä. Brando eri 2. Ecco sai eh:n, syy ei venäjänkielisestä arvostelusta minulle selvinnyt. Girlpower rules; Sunniva pelasti päivän ottamalla paitsi tittelin myös ROPin ja myöhemmin iltapäivällä se oli vielä RYP-3!
Sunnuntaina oli toinen kv-näyttely. Brando eri 1 ja jun-SERT, ja lopulta paras uros ja ROP!! Ecco oli PU-3 saaden vara-CACIBin ja Sunniva jälleen paras narttu & jun-SERT, tällä kertaa siis VSP. Kiiruhdimme paluulaivalle joten emme ehtineet jäädä ryhmiin. Kiitos ja ONNEA Tanja & Vibeke! Sunniva on <3.


Lauantai, LvW-14: vas. VSP David Beckham New Emeny, oik. ROP Fabelsfee High Five Statesman


Sunniva <3 <3 <3


Sunniva RYP-3. Oikealla Brando <3


Sunnuntai, vas. ROP Very Vigie I'm What I'm, oik. VSP Fabelsfee High Five Statesman


2.3.2014 Oliver (EE JCh Charles Dickens These Serene Days) matkasi Tallinnaan kr-näyttelyihin Terhi Korhosen kanssa. Lauantain tuomari piti Oliverin päätä liian kevyenä, mutta sunnuntaina Linda Volarikova teki pienestä miehestämme ROPin ja saamallaan sertillä siitä tuli Viron ja Suomen muotovalio. Ei siinä vielä kaikki, vaan myöhemmin Oliver voitti ryhmän (tuom. Tanya Ahlman-Stockmari) ja sijoittuipa vielä BIS-4:ksi (tuom. Dusan Paunovic)!!! Oliver taisi näyttää epäiljöille todeksi vanhan hokeman "ei ne päällään kävele". Upeaa upeaa!! Suuret kiitokset Terhille pojan mukaan ottamisesta ja Päiville jokapäiväisestä hoidosta. Hienossa kunnossa oli taas mies. Alla kuva ryhmävoitosta.


18.2.2014 Ystävälläni on vielä kotia vailla rokotettu 5kk reipas sosiaalinen jenkkipoika. Emä on oma kasvattini Sunny ja isä yhteinen Ruotsin tuontimme Oliver. Kysy lisää paivi.honkapaa@gmail.com tai 050-5670956


Adunaic Wings of Time, kuvassa 4kk


15.2.2014 Silmätarkastusreissulta mukavia tuloksia. Terveitä (muutamia ylimääräisiä ripsiä = distichiasis, lievä, kaikilla): Serene Silver Dreams (Jade), Serene Bring Me The Spring (Ringo), Serene Superstition (Unni) ja matkassa mukana myös Unnin ihana sulhaspoika David Backham New Emeny (David). 10-vuotissynttärinsä kunniaksi silmiään kävi näyttämässä myös Adam (KrisMyth Punch Adams), joka oli saanut 8-vuotiaana lausunnon "etuosan saumalinjan katarakta, lievä". Muutokset olivat hieman edenneet, mutta edelleen lieviä. Ei siis tule koskaan haittaamaan koiraa itseään.

Näin ollen uskallan lisätä pentusuunnitelma -sivun :). Unnin juoksua odotellaan maalis-huhtikuussa.
 

 

 

Home