Uutiset 2017

15.5.2017 Vielä yksi pojannallikka omaa kotia vailla. Omatoiminen uskalikko josta saa harrastuskaverin lajiin kuin lajiin, näyttelyitä unohtamatta.

Serene Lightning Strike "Micke" vas. 7 viikkoa, oik. 11 viikkoa. Isä Am & Int Ch Silverhall Salutation, emä Fi & Ee Ch Serene Trick Of The Light


7.5.2017 Armi ja Iris jälleen reissussa, tällä kertaa Tampere KV (tuomari Cristian Vantu):
pn-2 Fi & Ee Ch Madiroc's She's Somethin For Serene "Iris" vara-CACIB > CACIB
Serene Stairway To Heaven "Armi" vara-SERT

Ja hupsista, 6.5. Amy pyörähti kasvattajansa kanssa hakemassa taas yhden sertin, nyt tuomarina Paavo Mattila:
Sulkava ryhmänäyttely
pn-1 Fabelsfee Rainbow's End At Serene "Amy" SERT VSP


22.4.2017 Rautjärvi ryhmänäyttely, tuomarina Reia Leikola-Walden. Jaden ja Millen poika Carlos sai viimeisen sertin ja valioitui. Kiitos ja onnittelut myös omistajalle Marjo Romppaselle, joka Carloksen esitti.
pu-1 Serene Dream Another Dream "Carlos" SERT ROP Fi Ch


16.4.2017 Armin ja Iriksen kanssa Imatra KV:ssä mukavin tuloksin (tuom. Arvid Göransson):
pn-3 Serene Stairway To Heaven "Armi" SERT, vara-CACIB
pn-4 Fi & Ee Ch Madiroc's She's Somethin For Serene "Iris"


15.4.2017 Amy esiintyi kasvattajansa Tanjan kanssa Hirvensalmella ryhmänäyttelyssä ja avasi serttitilinsä:
pn-1 Fabelsfee Rainbow's End At Serene "Amy" SERT, VSP


26.3.2017 Armi, S. Stairway To Heaven, esiintyi ensimmäistä kertaa näyttelyssä junioriluokan jälkeen. Lahti KV:ssa, jossa tuomarina toimi Nedim Suta arvostellen 25 jenkkiä, Armi ylsi pn-2:ksi saaden SERTin ja vara-CACIBin.

Viikkoa myöhemmin matkasimme Jämijärvelle, jossa tuomarinmuutoksen jälkeen Tuula Savolainen arvosteli jenkit. Tulokset olivat mukavia:
ROP Ch Madiroc's She's Somethin For Serene
VSP Serene Sunrise Avenue SERT "Pelle" hienosti 10,5 vuoden iässä!
pn-2 Serene In Your Dreams SERT -> Fi, Se & Lv Ch "Salsa"
Serene Heavenly Hero eri 1-

Serene Sunrise Avenue & Madiroc's She's Somethin For Serene

Fi & Se & Lv Ch Serene In Your Dreams

Huhtikuu oli kiireinen; 9.4., suuntasimme Armin ja Amyn (Fabelsfee Rainbow's End At Serene) kanssa Tallinnaan voittajanäyttelyyn. Tuomarina toimi spanielispesialisti Romaniasta, Roxana Liliana Opris. Amy voitti junioriluokan saaden TlnJW-17 -tittelin sekä viimeisen junnusertin, samalla Amysta tuli myös Eestin juniorivalio. Armi voitti nartut ja sai CACIBin ja TlnW-17 -tittelin ollen lopulta VSP. Amy oli myös ROP-juniori. Valitettavasti emme ehtineet jäädä ryhmiin, mutta näihin tuloksiin olemme enemmän kuin tyytyväisiä!!


vas. Ee JCh TlnJW-17 Fabelsfee Rainbow's End At Serene, oik. Ee JCh TlnW-17 Serene Stairway To Heaven


21.2.2017 Meille on syntynyt lisää mustikkeja, kun Eden synnytti sunnuntaina seitsemän pienokaista. Emo ja pennut voivat hyvin, Eden on hyvä äiti. Lisätietoja pentusivulta.


31.1.2017 "Timmy" 13 vkoa


23.1.2017. Kuuriksesta on tullut Kimmo ja samalla turkulainen. Kimmo muutti Turkuun kasvattini Morriksen painikaveriksi. Kotona vielä yksi riehusankari. "Timmy" on topakka jenkinalku, jossa oivaa harrastuskoiran ainesta. Pitää erinomaisen kontaktin, taistelee lelusta, noutaa. Näyttelyihin toivoisin Timmyn myös pääsevän. Liikkeessä todella ryhdikkäästi itsensä kantava. Lähes sisäsiisti, saanut jo ensimmäisen rokotuksen (nyt 12 vkoa).

Näyttäisi vahvasti siltä, että Eden (Fi & Ee Ch Serene Trick Of The Light) on kantavana. Eden on astutettu upealla C.I.B. Silverhall Salutationilla, joten mustia ja black&tan -värisiä pentuja odotettavissa helmikuun lopulla. Lisää yhdistelmästä täältä.

Amy, Fabelsfee Rainbow's End At Serene, 9,5kk, debytoi isojen tyttöjen kehissä viikonloppuna Narvassa, Virossa. Teki sen tyylillä: molempina päivinä ROP-juniori ja ROP. Hieno alku!


3.1.2017. Nämä hienot pojat vielä vailla omaa kotia. Kaveriksi harrastuksiin, myös näyttelyihin. Reippaita poikia!

kuvissa 8,5 viikkoa, vas. "Timmy" Serene Theme For A Dream, oik. "Kuuris" Serene Snowy Dreams On Halloween

Home