Uutiset 2018

6.9.2018 Tänä vuonna meillä on ollut kehissä monta hienoa nuorta MUSTAA jenkkiä. 2015 syntyneestä pentueesta Anderson x Sunny on valioitunut uros Core (Serene Heavenly Hero) joka sai myös sertin Latviasta ja valioitui siis samalla Latviaan. Coren sisko Armi (Serene Stairway To Heaven), joka siis on minulla kotona, sai huhtikuussa viimeisen CACIBin ja valmistui kansainvaliseksi valioksi. Sittemmin Armi on myös valioitunut Ruotsiin ja Tanskaan eli samalla pohjoismaiden valionarvo saatu plakkariin. Armin näyttelyura alkaa olla viimeisiä "hupikisoja" vaille taputeltu. Vasemmalla Core, oikealla Armi.


Vuoden 2016 pentueesta (Oliver x Peppi) kehissä on ollut kolme mustikkia. Pojat Andy (Serene Stream Of Dreams) ja Timmy (Serene Theme For A Dream) ja tyttö Zirka (Serene Dreams Gone Wild) ovat kaikki nyt serttiä vaille valioita - kahden vuoden ikää odotellessa. Zirkalla lisäksi junnuvalionarvot Virosta ja Latviasta ja Timmy on paitsi napsinut sertit Ruotsista ja Liettuasta, myös avannut CACIB-tilinsä voittamalla kaksi CACIBia Liettuan Druskininkaissa elokuussa. Hienot mustikit! Vasemmalta Andy, Timmy ja Zirka.


Helmikuussa 2017 syntyi edellinen pentueeni, Salute x Eden. Tuosta pentueesta serttejä on myös kolmella, Saulilla (Serene Lightning Strike) joka on myös Baltian juniorivalio, Nilalla (Serene Moonlight Shadow) joka samoin saavutti Baltian junnuvalion arvon, sekä Iineksellä (Serene Light Up The Night), joka puolestaan valioitui jo Liettuan valioksi ja voitti Druskininkaissa myös kaksi CACIBia! Lisäksi Tallinnassa piipahti keväällä Indy (Serene In The Spotlight) hakemassa Tallinan juniorivoittaja-arvon kotiin, ja Luukas (Serene Step Into The Light) pistäytyi myös omistajansa kanssa muutamassa näyttelyssä saavuttaen varasertin. Tästä nuorisosta saa olla ylpeä! Aivan kaikista ei taida olla kuvia. Vasemmalta Sauli, Iines, Nila. 

 

 

 

 

 

 

 

Home